Abracadabra, un espai per a somiar a Barcelona

Abracadabra, situada al barri Gòtic de Barcelona, és un altre d’aquests espais dissenyats expressament per a somiar i submergir-se en altres mons.

Es tracta d’una llibreria especialitzada en llibres infantils i juvenils que ofereix una acurada selecció de publicacions nacionals i internacionals (en anglés, alemany, francés, italià, holandés i portugués), així com joguines didàctiques i objectes únics per als més menuts. També compta amb un espai independent, l’Espai Abracadabra, destinat als tallers infantils, contacontes i a les exposicions que organitzen regularment.

Els propietaris, apassionats dels llibres, conceben la llibreria com un espai generador de trobades, i asseguren que els agrada descobrir i compartir coses meravelloses.I és que són conscients que un llibre és millor quan es comparteix.

A la seua pàgina web llegim:

Per a favorir aquestes trobades, oferim:

  • Criteri. Cada llibre ha estat escollit per la seva qualitat estètica i literària. Recolzem especialment obres publicades per editorials petites, que han estat autoeditades o que són fruit de projectes arriscats. Apliquem el mateix nivell d’exigència en la nostra tria dels llibres destinats al públic adult, així com també en la selecció de joguines (de fusta, de roba, didàctiques) o en els elements decoratius (vinils, mòbils, etc.).
  • Diversitat. Creiem en la riquesa que aporta la pluralitat de llengües i cultures. Per això, a més de la nostra oferta de llibres en català i castellà, reservem una secció de la llibreria a les publicacions en altres llengües, amb una oferta abundant i molt acurada de les editorials més interessants, i els millors autors i il·lustradors.
  • Creativitat. La imaginació infantil no té límits i, com que ens agrada estimular-la, li hem destinat un espai independent, l’Espai Abracadabra, per a dur-hi a terme tallers creatius, sessions de contes, presentacions de llibres i exposicions. Cada setmana proposem activitats molt originals i participatives que han convertit el nostre Espai en un formiguer de talent infantil!
  • Facilitats. A la nostra llibreria hi trobareu un ambient acollidor per als nens i la seva família. Es tracta d’un espai on s’hi trobin a gust i on puguin seure còmodament mentre descobreixen llibres i joguines. Per als més menuts tenim una catifa de jocs i per als que són una mica més grans, una pissarra gegant. També oferim un “pàrquing de cotxets” i un lavabo amb canviador per a nadons.

A més de la pàgina web, Abracadabra llibres per a nens compta amb un blog i també està al facebook. Tal i com podeu veure a la galeria d’imatges, un espai que bé mereix una visita. De segur que trobareu grans tresors!